Guest CrusadeR Posted June 21, 2002 Share Posted June 21, 2002 http://www.transmute.co.yu/interview-infec...ed_mushroom.htm hope u like it.. boom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest schism Posted June 21, 2002 Share Posted June 21, 2002 is there a text online? :::Fear of Duvdev making crazy voices with his mouth::: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrusadeR Posted June 21, 2002 Share Posted June 21, 2002 no, no txt online and no txt can't enable u to feel the interview and voice tones and stuff . p.s. their english is much better now, then it was some time ago . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ec Posted June 21, 2002 Share Posted June 21, 2002 Ej majstore kako je bilo na California Sunshine partiju? Kakav je bio Noisemaker? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrusadeR Posted June 21, 2002 Share Posted June 21, 2002 Noisemaker je mene odusevio [izborom stvari, pustao ja stari zvuk].. imas review na sajtu ... sorry non serbian speaking ppl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ec Posted June 22, 2002 Share Posted June 22, 2002 Znao sam! On je stvarno legenda (znam ga toliko godina)...ne samo da mu je Psy izbor strava nego ima jaaaako dobrog Hard Core-a, Trance-a, Acid-a, Techn-a itd. Steta sto ne pusta cesce.. a dosta mase ne zna da postuje vec brinu o nekakvoj modi i trendovima. Da samo znas kakva mu je kolekcija muzike..da padnes na dupe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pringles Posted June 22, 2002 Share Posted June 22, 2002 Stvarno sam ljubomoran sto nisam mogao da budem tu da vidim IM, odavno su mi omiljena grupa, steta sto ih nikad nisam video live ali valjda ce doci i taj dan. Video sam one slike na madjarskoj stranici a posle procitao tvoj Party Review i slazem se u vezi 80% ljudi koji nije bas ukapirao sta se desava, cak se iz slika vidi da ima mnogo ljudi koji kao da su otisli na drugu planetu. Mada jeste to smisao ove muzike ali oni su ocigledno otisli na pogresnu planetu. - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest implant Posted June 22, 2002 Share Posted June 22, 2002 Infectedi su razbili............kako dobra muzika.........fenomenalno.... e cak sam i video jednog madjara sa bubnjem oko ramena...koji je kako kaze presao 600 km samo da bi ih cuo..........)))))) Isplatilo mu se....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrusadeR Posted June 22, 2002 Share Posted June 22, 2002 da loodnica sa nama je islo 7 madjara ) super nam je bilo.. ma haos mislim infected su ono bogovi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Entare Posted June 22, 2002 Share Posted June 22, 2002 IM przi sa svojom muzikom, njih dvojica ko da su sa druge planete, imam takav osecaj kad cujem njihove pesme. Steta sto sam otisao iz Beograda, poludeo bih da sam ih cuo live. I ja se isto slazem da je vise od polovine ljudi bilo ko da su pali sa marsa. Dok sam gledao slike nisam mogao da vidim nikog od one stare ekipe od pre nekoliko godina. Primetio sam i nekog lika u Zvezdinom dresu, totalni zeldi. A i jos dosta takvih je bilo mogu da se kladim. Drago mi je samo da je bar neko znao sta se desava na zurci i sta znaci ici na psy parties. Jos jednom IM razvaljuje i nadam se da semo se jos cuti na ovom forumu jer do sada retko ko na forumu je Jugovic. Cak mislim da sam ja i jos jedan ortak jedini do sada ovde. bOOm!!! Keep up the Psy spirit in Serbia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrusadeR Posted June 23, 2002 Share Posted June 23, 2002 Ma ima nas koliko hoces ... zaista... dosta ljudi sa transmute.co.yu foruma je i ovde povremeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts