Jump to content

any romanian ppl in this forum?

Guest

Recommended Posts

It contains ~ 20% psy or less.

It would be so NICE to have here a psy festival or at least a psy party happening this summer...and it really doesn't matter where.

a 100% psy party here would be a dream come true for me and i guess for many many others.

we should keep in touch

Guest Vishnu

daca suntem romani .. totusi , hai sa vorbim romaneste !

eu cred ca vom mai astepta ceva timp (destul de mult) pana cand se va organiza un festival 100% Goa/Psy in Romania, cu decoruri psy si tot ce trebuie , care sa te faca sa te simti ca esti la un adevarat psy party.vara asta nu cred ca se va intampla, POATE la vara urmatoare...chiar daca as vrea mai mult decat orice sa se intample asa ceva... dar sunt realist.

cat despre festivalul de la sibiu , cred ca o sa iasa super bine .

daca cineva de pe acest forum vrea sa vorbeasca despre goa/psy si orice este legat de aceasta muzica , plz email me !

! BooOooM Shankar !

Eu cred ca nu e asa de greu sa se intample mai ales daca se incepe mai modest la inceput.

Cate formatii de psy mai sunt in Romania?

Cata lume mai asculta goa in rom?

Poate ar trebui fiecare sa zica din ce oras e si ce se intampla acolo.

Guest Vishnu

pai eu sunt din constanta! patria manelelor .deci va dati seama nu sunt asa de multi raveri adevarati ca in alte orase.eu ascult goa/psy de 1 an si mai stiu doar inca 2 care asculta numai muzica asta.unul dintre ei este Mystic Mantra (www.mysticmantra.go.ro).iar partyuri rave din an in paste.

vroiam sa va intreb care din voi stiti de

http://groups.yahoo.com/group/GoaTranceRom/ si daca face cineva parte din acest yahoo group ?

Eu nu stiu.

Acum ma uit.

Daca te plangi de partyuri in general nu te mai plange ca acum "incepe sezonu" la mare. Ceea ce nu rezolva nimic.... sau aproape nimic.(pentru mine). De fapt oricum in constanta se mai misca in general cate ceva. Asta daca vrei club in general.Nu e asa?

Ideea era sa inceapa sa se intample si ceva despre psy pt ca lumea stie dar nimeni nu se oboseste sa puna problema.

Eu nu stiu.

Acum ma uit.

Daca te plangi de partyuri in general nu te mai plange ca acum "incepe sezonu" la mare. Ceea ce nu rezolva nimic.... sau aproape nimic.(pentru mine). De fapt oricum in constanta se mai misca in general cate ceva. Asta daca vrei club in general.Nu e asa?

Ideea era sa inceapa sa se intample si ceva despre psy pt ca lumea stie dar nimeni nu se oboseste sa puna problema.

Eu nu stiu.

Acum ma uit.

Guest Vishnu

pai da .. cluburi sunt o gramada dar nici unu nu baga goa.poate o sa vina hypno cu ai lui sa dea un party ceva pe plaja . ar fii prea super.

dar tu alex? de unde esti ? de cat timp asculti ?ce asculti ?

Guest Vishnu

dc e asa de greu de crezut .s-a mai intamplat. bine .. nu erau partyuri organizate..si pe langa faptul ca stateau la lumina farurilor de la masini.. dar se auzea goa pe plaja..bine.. nu numai goa..

intri pe irc ?